2009

1. kvartfinale

2. kvartfinale

3. kvartfinale

4. kvartfinale

Ung Jazz 2009

På scenen i Jazzhouse står den 17-årige bassist Jonathan sammen med sine to medspillere de 4 og 5 år ældre Kasper (Guitar) og Michael (trommer). "Vi gjorde det!" siger de til hinanden og får overrakt blomster og champagne. De har netop vundet årets finale i Ung Jazz med deres trio, Surf In Stereo. Surf In Stereo har eksisteret siden oktober 2008 og spiller efter eget udsagn indie-surf og velskrevne ballader. Hele spektret bliver brugt når Surf in Stereo går på scenen, alle surfer med på en musikalsk rejse til Ønskeøen, hvor alt kan ske.

Orkesteret blev dannet af guitaristen Kasper Ejlerskov Leonhardt og trommeslageren Michael Vitus Østergård, som kender hinanden fra Esbjerg/Fanø og går på MGK sammen. De ringede til det unge bas-talent, Jonathan Bremer, som var med på idéen. "Det giver et energi-boost at vinde sådan en konkurrence", siger Michael, "selvom det er lidt mærkeligt at vurdere musik på den måde. Det er jo svært at sige, om pærer eller bananer er bedst. Musik og smag er meget subjektivt. Men det var fedt at vinde, vi føler os heldige, og vi havde slet ikke regnet med det, da vi meldte os til konkurrencen. Nu skal vi hjem og tonse-øve frem til den nordiske finale."

Surf in Stereo er Danmarks repræsentanter til den nordiske finale for Young Nordic Jazz Comets i Oslo, d. 12. september 2009.